In mijn werk als videoproducer hoor ik steeds weer dezelfde redenen om niet met video’s aan de slag te gaan. In deze blog zet ik voor jou de vier meest gehoorde argumenten op een rij – én leg ik uit waarom ze verleden tijd zouden moeten zijn.


💸 Video’s zijn te duur 💸

Liever geven we niet te veel geld uit – en dat is logisch. De kosten van een goede marketingvideo wegen alleen niet op tegen de extra sales en buzz die jij en je bedrijf gaan genereren. Wanneer je één keer investeert in een goede video, kun je deze jarenlang blijven gebruiken. Daarbij komt dat je bij Esmee Bos Video Marketing een compleet pakket kunt samenstellen wat precies bij jouw budget past. Geen extra kosten achteraf, en dat al vanaf €350!

👶 We zijn nog te klein! 👶

Een videoproductie op maat – die bij jullie budget past – kan de ideale manier zijn om een klein stapje te groeien. Voor iedere fase en schaal zijn er meerdere ideeën en projecten die nuttig en winstgevend kunnen zijn.

⏳ Daar hebben we geen tijd voor ⏳

De tijd nemen om een video uit te stippelen kan lastig zijn, tot je ziet hoeveel je er mee kunt bereiken. Achteraf zul je blij zijn dat je dat beetje tijd hebt geïnvesteerd. Door mijn efficiënte en snelle manier van werken zorg ik ook nog eens dat de tijd die je er wel in moet steken ook daadwerkelijk minimaal is.

👨🏻‍💻 Mijn doelgroep kijk niet naar video’s 👩🏻‍💻

Tenzij het bestaat uit enkel mensen die onder een steen leven, kijkt ook jouw doelgroep videos. Het is belangrijk om te weten hoe en waar ze dat doen, maar daar kan een video op worden aangepast.

Geloof jij nog in één van deze fabels die je tegenhouden om het maximale potentieel uit je online marketing te halen?


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *