Hi.

Mijn naam is Esmee Bos, en ik ben verantwoordelijk voor het one-woman-wonder dat Esmee Bos Video Marketing heet.


Sinds ik altijd een oog voor verhaallijnen en een gevoel voor film heb gehad, was mijn keuze om International Media & Entertainment Management in Breda te studeren voor de hand liggend. Deze BA heb ik eind 2019 cum-laude afgerond met een specialisatie in videoproductie en meerdere projecten, stages en jaren in het buitenland op zak.

Tussen 2015 en 2020 heb ik in Australiƫ en de USA gewoond en gewerkt. Dit geeft me zowel een uniek perspectief op culturele verschillen binnen de westerse wereld, als werkervaring op verschillende plaatsen, een praktisch perfecte beheersing van de Engelse taal (TOEFL Score 114 uit 120) en het vermogen flexibel en open-minded om te gaan met een scala aan ervaringen. Dit varieert van informele en kleine videoprojecten tot grootschalige en wekenlange shoots.

Mijn afstudeerscriptie, geschreven over de geloofwaardigheid van ‘testimonial videos’ werd bekroond met een 9, wat me een unieke en onderbouwde voorspring geeft op de concurrentie op dat gebied.

Esmee Bos Video Productions is officieĆ«l opgezet in begin 2020, hoewel ik sinds 2017 zelfstandig videos en content produceer vanuit mijn huiskamer in Rotterdam. Op dit moment doe ik redactie voor onder andere idtv+, productie voor progamma’s als HUNTED VIPS, videografie voor partijen als GroenLinks en nog veel meer.Neem vooral een kijkje op mijn social media profielen om me beter te leren kennen, of neem direct contact op.

Ik kijk er naar uit van je te horen.