Alle media management expertise die je nodig hebt onder één dak.

Of je nu een individueel bent en op zoek naar een plaats om jouw verhaal tot leven te brengen, een bedrijf met het doel een concurrentievoordeel op te bouwen met een fantastische online aanwezigheid, of iets ertussen: er is geen betere manier dan video.


Mijn diensten

Ook jouw video-product begint met pre-productie. Hieronder valt bijvoorbeeld het op papier zetten van de grote lijnen, een script or storyboard. Daarna komt de planning, de communicatie met bijvoorbeeld acteurs, externe crew of jouw eigen team, en zorgen dat iedereen op één lijn zit en blijft! Door mijn unieke vaardigheden in management en ervaring met (internationale) producties ben ik een deskundige in het opzetten van jouw productie.


Het productieonderdeel omvat bijna alles waar je aan denkt bij het maken van een video. Ik kom op de locatie waar we gaan filmen, we bespreken de shoot een keer door en ik ga aan de slag! Dit alles met het doel om de beste kwaliteit video te produceren, en jou zo min mogelijk te hinderen. Kom ik bijvoorbeeld op kantoor of ergens anders waar mensen werken, dan houd ik de shoot zo discreet mogelijk. Ik neem de tijd om de mooiste beelden te schieten, en ben tegelijkertijd efficient om de kosten zo laag mogelijk te houden.


Na het daadwerkelijke filmen is je video nog niet klaar! Met liefde en energie edit ik jouw video met specefieke software. Hiermee kunnen we je video optimaliseren of bijvoorbeeld verschillende versies maken. Nadat je tevreden bent met het eindproduct krijg je een high-res eindversie en een mooie thumbnail zodat je online plaatsing er optimaal uitziet. Daarnaast help ik ook met het potentieel halen uit de plaatsing van je video door middel van omschrijvingen, tekst, hashtags.


Wil je meer informatie over wat ik precies voor jou en je project kan doen? Neem vandaag nog contact met me op. Je ontvangt dan een uitgebreide lijst van diensten en een inschatting van mijn tarieven. Daarna kunnen we geheel vrijblijvend kijken naar jouw project en budget.